El ministeri de Salut ha tingut coneixement a través de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) de la distribució en el mercat serbi d’unitats falsificades de preservatius Durex. El fabricant, Reckitt Benckiser Healthcare Ltd, ha confirmat la falsificació. Les autoritats sèrbies estan duent a terme la corresponent investigació.

A Sèrbia s’han detectat falsificacions de quatre models diferents de preservatius Durex en presentacions de tres unitats. En l’etiquetat del producte, el nom del model figura en anglès (Classic, Extra Safe, Tickle Em i Feel Thin) i la resta de la informació en els idiomes hongarès, búlgar, romanès i serbi.

Els productes falsificats es poden diferenciar dels originals en petits detalls. L’aspecte més identificatiu és que en les unitats falsificades entre la data de caducitat i el lot figura ‘made in Thailand’ o ‘made in China’, que no apareix en les unitats originals.

Tenint en compte que no es pot descartar que els productes falsificats es trobin en el mercat andorrà, Salut recomana als usuaris examinar atentament els productes abans d’utilitzar-los, tenint en compte la informació facilitada. Si l’usuari sospita que el producte pot ser falsificat, no s’ha d’utilitzar i contactar amb l’àrea de recursos sanitaris, incloent les dades de l’empresa que ha subministrat el producte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada