Saltar a corda

saltar-cordaLa panxa és una de les parts del cos que més costa d’eliminar, però, per als qui tenen entre 5 i 10 quilos de més, una bona manera d’eliminar-ne el greix és saltant a corda. I és que saltar a corda és un dels exercicis aeròbics de major intensitat i també un dels més efectius per eliminar el greix que s’acumula a la panxa.

Al principi convé saltar a corda durant no més de 5 minuts, ho podeu fraccionar en petits intervals d’un minut i mig o dos.Segons la vostra edat, el vostre pes i la intensitat amb què feu l’exercici, podeu cremar més o menys 10 calories per minut.

És tan saludable i efectiu el fet de saltar a corda per mobilitzar els greixos que fins i tot es recomana per abaixar els nivells de colesterol. Però, abans de posar-se a fer aquesta activitat cal tenir en compte algunes precaucions i consultar prèviament al metge per assegurar-vos que no us exposeu a lesions.

Així, si el vostre sobrepès és prou important no és convenient que salteu a corda perquè us podríeu fer mal a les articulacions amb l’impacte dels salts.

De la mateixa manera, si teniu problemes en les articulacions de les cames, independentment de quin sigui el vostre sobrepès, està contraindicat saltar a corda

Per Redacció / Tot Sant Cugat