S’allibera un voltor alimentat durant dues setmanes al Centre de recuperació de fauna

 Un  voltor, alimentat durant dues setmanes al Centre de recuperació de fauna, serà alliberat aquest divendres per tal de retornar-lo a la vida salvatge. El cos de Banders va trobar l’animal a principis d’agost al Pas de la Casa. 

La unitat de fauna del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, alliberarà, aquest divendres, un voltor que va ser controlat a principis de mes després que el cos de Banders el trobés al Pas de la Casa.

Els voltors, una de les espècies protegides a Andorra, es troben en algunes ocasions en zones urbanes quan són molt joves i no troben menjar fàcilment. Aquest exemplar es va localitzar al Pas de la Casa i ha estat al Centre de recuperació de fauna, on es recuperen i rehabiliten animals salvatges ferits o malalts, durant dues setmanes. 

Tot i no estar ferit, al centre han alimentat i controlat el voltor fins que han considerat que està en condicions de ser alliberat. Serà aquest proper divendres el moment en què els tècnics de fauna retornaran l’animal a la vida salvatge.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES