La Comissió de Transparència i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha allargat fins el dia 8 de juny el període per a poder respondre l’enquesta de participació ciutadana.

Una vegada complimentades, les enquestes en paper es poden dipositar a les urnes que estan instal·lades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al pavelló poliesportiu, al centre cultural Les Monges, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Biblioteca Sant Agustí i als estudis de RàdioSeu. En tots aquests punts de recollida també es poden trobar butlletes en blanc per omplir.

Val a dir que també es poden contestar online a www.laseu.cat on es pot trobar la mateixa enquesta en format digital. Concretament s’hi accedeix a través del banner que es troba a l’inici de la pàgina web municipal.

Nou reglament de participació ciutadana

Aquestes enquestes tenen com a objectiu conèixer l’ús dels actuals mecanismes de participació ciutadana a la Seu d’Urgell, així com per possibles eines futures. L’objectiu final és elaborar entre tots els urgellencs i urgellenques un nou reglament de participació ciutadana més ric i plural, sorgit dels veïns i veïnes de la ciutat.

Recordem que la Comissió de Transparència i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell és l’única comissió presidida per l’oposició, de manera rotativa, i compta amb representació de tots els grups polítics municipals que conformen el Consistori urgellenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada