S’allarga el període de presentació d’esmenes al projecte de llei de les retallades als funcionaris

Els grups parlamentaris disposaran de set dies i mig més per presentar esmenes al projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal. Ho ha aprovat aquest divendres al matí la Sindicatura després de la sol·lictud feta pel grup parlamentari socialdemòcrata.

El venciment per a la presentació d’esmenes era el proper dilluns, però el PS ja va advertir que si el Govern no contestava la demanda d’infomació feta pel conseller general David Rios per saber a quantes persones afectarà l’aplicació del projecte de llei, acabarien demanant una pròrroga en la presentació del termini d’esmenes. El nou termini finalitza el 9 de febrer a les 12 del migdia.

Text: Amb l’allargament del període, la reunió prevista entre els sindicats i el grup parlamentari socialdemòcrata, per reclamar que la mesura sigui temporal fins a l’aplicació d’un IRPF, es podrà celebrar la setmana vinent.

1 comentari

  1. Aquesta Silvia Riba molts somriures molts petons i per darrera ens posa verds. A les proximes et votarà el Jaume Bartumeu perque a casa meva no en tindra cap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.