Salazar admet que el tema del lideratge del partit està sobre la taula

La primera secretària del Partit Socialdemòcrata, Judith Salazar, ha admès que el tema del lideratge del partit està sobre la taula, i que serà una de les qüestions que s’abordaran durant el congrés socialdemòcrata, que tenen previst celebrar el proper mes de maig. Salazar ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, on ha avançat que de cara al congrés es treballarà en una ponència marc, a diferència de les anteriors ocasions en les que havien debatut diferents ponències.

Judith Salazar creu que el tema del lideratge del partit, qüestionat recentment per la candidata del PS per Ordino a les passades eleccions comunals, Carolina Poussier, ha de ser discutit en el marc d’un congrés, tot i que ha afegit que tothom és lliure de manifestar la seva opinió. La primera secretària socialdemòcrata ha admès que el tema està sobre la taula i que des de l’executiva es proposen traslladar-lo al congrés i que en surti alguna solució. En aquest sentit, Salazar ha manifestat que la manera de gestionar-ho és ‘posant les cartes sobre la taula’ i que la gent pugui escollir democràticament.

La possibilitat d’escollir podria passar per unes primàries al si del partit, ja que des del PS consideren que és l’opció més democràtica. Salazar ha insistit en què l’objectiu és que el congrés aporti ‘més llum’ i doni temps a la gent que vulgui presentar la seva candidatura a cap de Govern de treballar en un projecte a dos anys.

La formació socialdemòcrata té la intenció de celebrar el congrés el proper mes de maig i a diferència de les anteriors ocasions, ara es vol treballar en una ponència marc que unifiqui els continguts que sorgeixin del congrés a nivell ideològic.

2 comentaris

  1. Salazar, cap a casa. Demagògia i dictadors d’esquerres. No teniu res a fer. Criticant i amb mentides, res.

  2. aneu tard, al carre, ja es vell …

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES