La millora de les condicions meteorològiques i el descens de les temperatures ha fet disminuir l’elevat risc d’incendi que havia obligat a decretar, el passat 27 de juny, el tancament dels punts de barbacoes i la supervisió més gran per part dels agents comunals i banders dels espais naturals de la parròquia d’habitual concurrència.

Des d’aquest dimecres, 10 de juliol, retorna la normalitat pel que fa a l’accés i ús dels punts de barbacoes a la parròquia d’Encamp. Les restriccions s’han allargat durant 14 dies i s’han mantingut fins a confirmar la disminució del risc d’incendi que va causar l’episodi d’elevades temperatures registrades fins la setmana passada.

Amb tot, es recomana prudència a l’hora d’utilitzar aquests espais i seguir les recomanacions sobre l’encesa de foc al bosc de Protecció Civil Andorra, a https://www.protecciocivil.ad/altres-riscos-i-mes-consells/enceses-de-foc.

 

Avís per tall de subministrament d’aigua potable

El tall es produirà aquest divendres, 12 de juliol, i afectarà un sector molt concret de quatre carrers, dins l’àrea compresa del Xocolatí fins al pont de Prat de Genil.

Les obres de millora de la xarxa d’aigua potable obligaran a tallar durant cinc hores el subministrament d’aigua. La mesura començarà a les 23 hores del divendres 12 de juliol i s’allargarà fins a les 5 de la matinada.

La zona d’afectació (des del Xocolatí fins al pont de Prat de Genil) és la següent:

– Carrer de les Arribes

– Carrer del Pedral

– Carrer Balcó del Solà

– Av. Copríncep Benlloch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada