Sagitari: seguiu el vostre propi instint!

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Us serà molt fàcil parlar de qualsevol tema i saber una mica de tot, la naturalitat amb la qual us comunicareu donarà confiança i seguretat a qui us escolti i us farà sentir molt bé, aprofiteu-ho. A casa hi haurà força bon rotllo i heu de mirar que segueixi així que és la millor manera de poder estar bé, guardeu bons records.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els diners us poden portar més d’un maldecap, hi ha despeses amb les quals no contàveu i us faran anar una mica malament. Intenteu controlar millor el que teniu per poder portar els contes millor. Per altra banda us aniria bé fer coses que us agradin relacionades en el món creatiu. Us convé fer activitats diferents i canviar rutines.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les paraules us sortiran massa ràpid i en podeu dir alguna de massa grossa que pot portar problemes tant en el camp laboral com a casa amb la parella. Heu de ser cautelosos i mesurar el que digueu per anar bé. No us convé gaire agafar compromisos amb ningú, millor treballar sols i si treballeu amb d’altres mireu de ser previsors.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

El camp de la parella pot estar una mica remogut per motius econòmics. Hi ha algunes despeses que no estan controlades i podeu tenir alguna discussió sobre el tema que pot no acabar gaire bé, si no és que hi poseu tranquil·litat i mireu de buscar solucions. Si no teniu parella tot això que us estalviareu, l’economia estarà igual.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tindreu ganes de fer coses diferents i buscar la manera de trencar esquemes de les vostres rutines, això sempre va bé per reactivar les ganes de viure i per agafar il·lusions. Cal que no perdeu aquesta manera de veure i viure i que la mantingueu tant com sigui possible, així viureu millor. També la podeu encomanar als demés.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Se us posarà al cap la idea de viatjar i de veure mon, no deixeu que es quedi en una idea i prou, feu que es faci realitat. No hi ha res millor que crear projectes i portar-los a terme encara que siguin a temps llunyà. La capacitat de dirigir i manar la tindreu molt gran, feu-la servir per organitzar les coses de casa i a la feina.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La potència de la mare en la vostra vida i la seva opinió del que feu seran punts claus per les decisions que prengueu aquests dies. Potser us hauríeu de plantejar si podeu fer li alguna sorpresa o si d’alguna manera li podeu agrair tot el que ha fet perquè pugueu tenir la vida que teniu i ser com sou. La mare és un puntal sempre.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us tocarà fer de la veu de la consciència en el camp dels amics. Més d’un estarà ofuscat i sentireu la necessitat de donar-li un cop de mà fent que vegi el camí que li pot anar millor. Tampoc costa tant fer obrir els ulls a les errades que un mateix no es veu. A tots ens passa que no ens veiem les nostres pròpies equivocacions.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tot ens pot sortir bé si no preguntem gaire i fem les coses amb el nostre propi instint, fent cas del que sentim i del que pensem. De fet tindrem un àngel de la guarda que ens donarà un cop de mà a que tot es posi bé sense cap mena d’entrebanc. Tot i això no cal ser imprudents i és important ser conscients del que podem fer.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Físicament estareu forts i molt bé, si teniu algun problema de salut, al llarg d’aquests dies podeu trobar una millora i una bona evolució del vostre cos. Heu d’aprofitar-ho i agafar forces per aguantar el que us vingui de nou. Per altra banda en el tema intel·lectual us cal més esforç perquè esteu massa desconcentrats.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Haureu d’aprofitar la força d’unió dels de casa per superar conflictes que us poden sortir de manera esporàdica relacionats amb temes de diners. És important que calculeu bé les coses i sobretot que no us deixeu enredar per persones que en realitat només es volen aprofitar de vosaltres i de la vostra bona fe, aneu amb compte.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Les influències externes us poden fer sentir malament, aquelles coses que us diuen els demés i els comentaris que us arriben de persones que per vosaltres són importants us afectaran més del que haurien de fer-ho. Heu de deixar de banda el que us puguin dir i passar del que parlin, la visa dona moltes voltes i no us cal patir.

TOTES LES NOTÍCIES