Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

A casa tindreu molts moments en què us deixareu anar de mala manera i potser direu allò que no toca quan no serà gaire el moment. Mireu de no ser tan crítics i deixeu una mica d’espai perquè cadascú faci el que li sembli. Pel que fa a la parella i els amics, estareu molt bé perquè sabreu posar les coses en ordre sense enfadar-vos.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Haureu de cuidar una mica la salut, ja que, si feu algun abús, ho notareu de seguida i us sentireu malament. Per tant, és bo que sigueu previsors i que penseu abans de fer sobreesforços. Per anar bé, hauríeu de fer activitats relacionades amb la família, que us faran relaxar i sentir millor; inclús us poden fer algun regal d’agraïment i tot.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu ganes de riure i de fer la vostra; la facilitat que tindreu per ser independents i estar només per vosaltres pot ser el motor d’alguns moments complicats amb la parella, si en teniu, és clar, bàsicament pel fet que no explicareu res i no hi comptareu gaire i això pot molestar; si no teniu parella, tot això que us estalviareu.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tot seran festes i moviment; la veritat és que dins els alts i baixos als quals esteu normalment acostumats, tindreu tendència a estar més alts i a buscar la manera de divertir-vos amb tot. Aprofiteu aquesta situació per viure amb més intensitat. Els jocs d’atzar estan de cara per a vosaltres, però això no vol dir que us ho hagueu de jugar tot.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Us tocarà ajudar algun amic que necessita que estigueu per ell i que li doneu idees bones per poder seguir endavant, ja que les forces no l’ajudaran a veure sortides i vosaltres podreu tenir la clau. Només parlant ja podreu ajudar-lo, no farà falta estar pendent de tot ni de tothom; només quan convingui, deixeu que flueixi tot i les coses es posaran fàcils.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindreu la sort de poder fer moltes coses per gust i no per obligació. Aquest fet pot ser molt important i bo alhora, ja que no hi ha res millor que gaudir del que s’està fent. Tot i així, la tendència a preocupar-vos pels altres estarà molt present i haureu de mirar que no us afecti tant; ja sabeu que cadascú és responsable del que fa.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La tendència que tindreu a la serietat serà normal en vosaltres i us haureu d’esforçar per riure i portar les coses millor. De totes maneres, seran uns bons dies per reflexionar i treure conclusions del que voleu fer el dia de demà. Si heu de triar quina carrera voleu fer o si voleu canviar d’estil de vida, us ho podreu plantejar bé.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Dins de casa estareu molt revolucionats i us acabareu enfadant amb els altres de manera ben absurda. Si pot ser, mireu de no accelerar-vos més del compte i, sobretot, intenteu no discutir, no val la pena. D’altra banda, el tema de diners pot anar força bé, i això serà bo per recollir o fer previsió del que podreu gastar més endavant.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La facilitat de negociar us dóna l’oportunitat de fer diners de manera fàcil o de trobar ofertes de bon aprofitar; estigueu al cas per treure’n profit. D’altra banda, mireu d’estudiar i de posar ordre als estudis perquè ara ho teniu bé per fer-ho. Només cal que aneu amb compte amb el tema de la conducció perquè teniu tendència a ensopegar.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu un instint de responsabilitat que us farà estar pendents del que us envolta i del que fa falta perquè tot vagi bé, sobretot a dins de casa i amb la família. El més probable és que hagueu de prendre decisions per fer que les coses vagin millor i, encara que no estigueu tots d’acord, heu de mirar de mantenir la vostra opinió.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si teniu mainada seran el vostre puntal i el motor d’aquests dies, us faran riure i sentir-vos més desperts i alegres, cosa més que bona; si no en teniu, de mainada, no heu pas de patir perquè el vostre motor seran les coses que feu per gust i per afició. Aquests dies seran bons per moure temes de feina, per mirar que les coses millorin.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els de casa us faran treballar més del compte, fent-vos fer coses que no teniu ganes de fer però que d’alguna manera és important portar a terme. Mireu d’agafar-vos-ho bé i de no fer una muntanya de petites cosetes que en un moment teniu fetes. De vegades és millor fer i ja està que anar persistint o discutint si ho heu de fer igualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada