El 15 de novembre tindrà lloc la primera edició de The Awards, un esdeveniment on es triaran les millors aplicacions de l’any tenint en compte diverses categories.

La idea de l’esdeveniment és premiar les aplicacions més innovadores valorant diferents paràmetres com el producte, el disseny, la usabilitat, l’originalitat i el màrqueting. Es tindran en compte categories que van des de Compres, Entreteniment, Viatges i Transport, Salut i Benestar, entre d’altres.

És en aquesta última on Safe365 està catalogada tot i que també podria alçar-se amb el premi gran i convertir-se en la millor aplicació del 2018. Aquesta startup va néixer a Andorra l’any 2012 sota el nom d’Alpify. En aquell moment, Guillem Viladomat, el CEO i fundador de la companyia, la va crear per tal de millorar la seguretat de les persones que practicaven esports de risc. No obstant això, l’aplicació ha evolucionat i el seu posicionament ha canviat enfocant-set en un aspecte essencial: la seguretat dels familiars i especialment de les persones més vulnerables, la gent gran.

Safe365 fa servir la geolocalització amb la finalitat que els usuaris puguin saber on es troben els seus éssers estimats, sempre amb consentiment per ambdues parts, i proporcionar, d’aquesta manera, seguretat i tranquil·litat a l’hora de saber que aquests estan bé.

En l’actualitat, Safe365 és l’aplicació pionera de teleassistència gratuïta per a gent gran, un dels motius pels quals també podria optar a guanyar el premi a millor aplicació de la categoria Salut i Benestar, valorat en 16.000 € o el premi a la millor aplicació de l’any rebent un paquet de premis valorat en 66.500€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada