batllia

La  Batllia ha admès a tràmit la demanda de tres exdirectius de Banca Privada d’Andorra, el mateix exconseller delegat Joan Pau Miquel, així com Francisco Javier Campos i Santiago de Rosselló, contra el Govern, l’AREB i l’INAF. Els tres demandants exposen que se’ls va acomiadar de manera inadequada de l’entitat bancària, i reclamen una indemnització per aquest acomiadament. També exigeixen compensacions per la pèrdua del valor de les seves accions. Aquesta demanda va ser presentada inicialment via administrativa al Govern i l’INAF, però va ser desestimada (durant els mesos de setembre i octubre). Ara han fet la mateixa acció, però en aquest cas a la justícia. També han estat admeses a tràmit altres demandes, en aquest cas d’accionistes minoritaris, també per la pèrdua de valor de les accions.

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publica aquest dimecres l’entrada a tràmit del Tribunal de Batlles de la demanda presentada el passat 21 de novembre per part de Joan Pau Miquel, Santiago de Rosselló i Francisco Javier Campos contra el Govern d’Andorra, l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) i l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF). El motiu, exposen els tres exdirectius de Banca Privada d’Andorra, és perquè consideren que van ser acomiadats de manera improcedent, i per tant els corresponen indemnitzacions al respecte. Així mateix, també demanen contrapartides per la devaluació de les seves accions.

Aquesta demanda dels tres exdirectius a la justícia arriba després de les que van presentar per la via administrativa al Govern i l’INAF, pels mateixos motius, i que van ser denegades els mesos de setembre i octubre passats. Per aquest motiu han iniciat el procediment judicial.

D’altra banda, el BOPA publica tres admissions a tràmit més per temes relacionats amb BPA, en aquest cas d’accionistes minoritaris, després que se’ls denegués la sol·licitud per responsabilitat administrativa, també per la qüestió de la devauació de les accions.

Finalment, també es publiquen quatre admissions a tràmit més, en aquest cas de clients de BPA contra l’AREB, per la resolució del 10 d’octubre on s’acordava l’acord de transmissió seqüencial de diferents actius i passius de BPA a favor de Vall Banc

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada