El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, l’adjudicació de treballs de renovació i millora en la depuradora Nord Occidental i la del Pas de la Casa.

L’adjudicació s’ha fet a l’UTE OMS – SACEDE – STREICH – TECNISA, que assumeix el servei d’explotació, conservació i manteniment de les estacions depuradores d’aigües residuals d’Andorra i de l’estació d’assecat tèrmic associat a l’estació depuradora d’aigües residuals de la zona sud d’Andorra – Lot Nord”. En el marc dels treballs de conservació de les estacions depuradores s’han detectat millores necessàries, i s’han prioritzat aquelles que caldria fer de manera més imminent aquest 2017. Així, en aquesta adjudicació es contemplen treballs de millora a l’EDAR del Pas de la Casa i a l’EDAR Nord Occidental, que tracta l’aigua de la Massana i Ordino. En el cas de la depuradora del Pas de la Casa, les millores consistiran principalment en la reposició de tres sistemes d’aeració. En el cas de  la depuradora Nord-Occidental les millores consisteixen en la reparació del col·lector del by-pass i la instal·lació d’una comporta de by-pass a l’entrada de l’arqueta. A més, es farà la reparació de la canonada d’aigua potable de l’edifici d’operativa.L’import total de l’adjudicació és de 126.926,48 euros, i en no superar el 10% de l’import anual i revisat del servei adjudicat de manteniment a l’UTE OMS – SACEDE – STREICH – TECNISA, s’ha adjudicat directament a aquesta UTE, tal com preveu el contracte.
 
Aquestes actuacions tenen per objectiu garantir el bon funcionament de les infraestructures que permeten garantir una qualitat de l’aigua excel·lent i bona com la que té Andorra actualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada