El Govern ha adjudicat, a proposta del ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, diferents concursos que permetran dotar de nou material al Departament de prevenció i extinció d’incendis i salvament, per un import total de 80.372 euros.

L’adjudicació més important a nivell econòmic ha estat la destinada al subministrament d’un equip d’escarceració pels Bombers, per un import de 50.963 euros, que ha recaigut en l’empresa Incipresa.

D’altra banda, el cos també es veurà dotat de nous equips de respiració autònoma i ampolles, un projecte que ha estat adjudicat a l’empresa MSA Espanyola per un import de 19.514 euros.

Finalment, l’empresa Productos y Mangueras Especiales S.A. ha resultat l’adjudicatària del concurs destinat al submninistrament d’un total de nou vestits de foc, per un import de 9.895 euros.

D’altra banda, el Consell de Ministres ha licitat tres concursos per un import global de 45.994 euros amb l’objectiu de millorar els sistemes de seguretat del Centre Penitenciari de la Comella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada