S’adjudiquen les actuacions d’urgència als rius d’Aixirivall i Aubinyà derivades dels aiguats

torrentadaEl Govern ha adjudicat, a proposta del Ministeri d’Ordenament Territorial, les actuacions d’urgència a les conques dels rius d’Aixirivall i d’Aubinyà derivades dels aiguats del 21 de juliol. Les obres han estat adjudicades a l’empresa TP COMESA, SL per un import de 103.339,55 euros, i amb un termini d’execució de sis setmanes.

Els treballs projectats inclouen el perfilat del riu d’Aixirivall a l’alçada del pont on va desbordar l’aigua cap a la carretera de la Rabassa, la creació de murs laterals, l’habilitació del marge dret del riu com a camí i el guany de secció del riu a la zona de confluència dels dos rius. A més, es preveu la retirada dels suports de cubells d’escombraries que hi ha al llit major del riu i l’endreça general del tram, així com la reparació de les baranes i la construcció d’un muret d’un particular que s’ha enderrocat per poder retirar les terres.

Des del Ministeri d’Ordenament territorial, a partir del dia dels aiguats es van engegar diverses actuacions d’emergència a les conques dels rius i amb l’adjudicació d’aquestes obres s’enllesteixen els treballs necessaris.