S’adjudiquen els treballs del carril bici entre el túnel de Sant Antoni i la rotonda d’Anyós

El Govern ha aprovat avui l’adjudicació del projecte d’habilitació d’un carril bici i adaptació dels vorals de la CG3, entre la sortida del túnel de Sant Antoni i la rotonda d’Anyós.

L’empresa adjudicaria dels treballs mitjançant el concurs públic nacional convocat a tal efecte ha estat Locubsa per un import de 70.932,47 euros.   Aquesta obra millorarà la seguretat dels ciclistes, vianants i conductors de vehicles:

– ciclistes, : segurització del sentit ascendent en el tram comprès entre túnel de Sant Antoni fins la rotonda amb la CS d’Anyós.

– peatons: creació d’un voral protegit pel costat muntanya, entre el riu Montaner (zona del cementiri de la Massana) i la rotonda amb la CS d’Anyós.

– Pels vehicles: prohibició d’avançament en sentit descendent entre la CS d’Anyós i el riu Montaner, donat que es redueix un carril de circulació en aquest sentit, el qual s’empra per destinar-lo a voral pels ciclistes, i voral pels peatons, descrits als punts anteriors. D’aquesta manera es vol reduir la velocitat de circulació, en un tram que té un pendent considerable, i és relativament curt per facilitar avançaments.

Es tracta del tercer projecte específic dedicat a millores de la xarxa viària encaminades, principalment, a l’usuari ciclista aprovat pel Govern en menys d’un any. El primer dels projectes es va realitzar a la CG2 a l’alçada de Soleu mentre que el segon es porta a terme actualment a la CG1 en dos trams que van des dels magatzems Punt de Trobada fins a la rotonda d’accés a l’EDAR sud; i de la plaça Laurèdia fins la rotonda del riu d’Aubinyà en sentit descendent

El termini d’execució dels treballs a la CG3 és de 8 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.