El Govern ha fet pública l’adjudicació dels treballs de millores en l’accessibilitat al Col·legi Sagrada Família a l’empresa COANSA, per un import de 187.530.28 euros amb un termini d’execució de 10 setmanes. Amb aquests treballs es millorarà la plaça d’aparcament adaptada, l’adequació en passamans i esglaons d’escales, la realització de diferents rampes per facilitar accessos, a més de la realització d’un bany adaptat i la instal·lació d’un ascensor.

També s’ha adjudicat els treballs de millora d’accessibilitat a l’escola Sant Ermengol a l’empresa EMPUB, per un import de 111.720,26 euros, amb un termini d’execució de 10 setmanes, pels quals es senyalitzaran les places d’aparcament adaptades, es realitzaran diferents rampes per salvar desnivells a diferents accessos. També s’adequaran les escales i rampes exteriors i interiors, s’adaptaran els banys i s’instal·larà una plataforma elevadora.

D’altra banda, el consell de ministres ha aprovat licitar la 6a fase del projecte d’estabilització directa del vessant del Roc dels Corbs, a la solana d’Andorra la Vella. Aquests treballs consistiran en estabilitzar les zones susceptibles a donar despreniments, col·locant una malla d’acer d’alta resistència. La data límit de presentació de les ofertes finalitza el 17 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada