aigua-arinsalEl  Govern, a proposta del ministre de Salut, Carles Alvarez, ha adjudicat els treballs d’execució de la investigació oficial de la contaminació de la Font d’Arinsal a l’empresa Antea Group per un import de 67.820,50 euros.

La contractació de la realització estudis i treballs tècnics en el marc de la investigació oficial de la contaminació de la Font d’Arinsal. 

Els treballs contractats es duran a terme en tres fases. La primera és la relativa a la recollida i el tractament de dades això com la realització de l’auditoria de la planta d’envasat. En la segona fase es faran les investigacions sobre el terreny, s’executarà una auditoria del pou de captació i es farà una anàlisi mediambiental de l’entorn així com un estudi de traçadors en els quals s’investigaran les possibles relacions hidràuliques existents entre el medi superficial i el pou de captació, la possible relació hidrogeològica entre un focus particular de contaminació i el pou de captació i la sensibilitat del pou de captació a qualsevols punt de pol·lució o contaminació.

La tercera fase dels treballs es conclourà amb la producció de l’informe final i la presentació de resultats. Està estimat que la realització de l’estudi es faci en un període de quatre mesos.

Antea Group és una societat francesa d’enginyeria internacional i gabinet d’assessoria mediambiental. La divisió d’Antea Group de Toulouse que es desplaçarà a Andorra compta amb una elevada competència i experiència en investigacions mediambientals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada