seu justiciaEl  Consell de Ministres, a proposta del ministeri d’Ordenament Territorial, ha aprovat avui l’adjudicació dels treballs de construcció de la nova Seu de la Justícia.

L’adjudicació ha recaigut en la UTE formada per les empreses COPSA – Construccions PUJAL, SA – Construccions MARINÉ, SA, escollida entre les 5 ofertes presentades al concurs nacional convocat pel Govern. L’import de l’adjudicació és de 18.691.802,83 euros. El termini d’execució de les obres és de 30 mesos.

La superfície total del futur edifici de la Seu de la Justícia serà de 15.458 m2. El projecte donarà resposta a les necessitats expressades pel món de la judicatura.

D’aquesta manera la futura Seu de la Justícia disposarà de 2 plantes soterrànies amb un total de 5.150 m2 construïts, destinades a: 91 places d’aparcament i altres dependències tècniques.

La planta baixa amb 1.636 m2, es destinarà principalment a vestíbul, recepció i registre, àrea de notificacions, Batllia de guàrdia i una sala polivalent de 236 m2 (prevista per a actes públics i sala de vistes). A la planta primera, de 1.851 m2 hi haurà una gran sala d’espera que donarà accés a les quatre sales de cúries i a les dues sales de vistes, a més dels espais reservats per als advocats i per als procuradors, així com l’àrea de treball dels nuncis. Finalment  a les plantes superiors, de la segona a la setena amb un total de 6.538 m2, s’hi trobaran el Consell Superior de Justícia, les dependències de la Batllia, de la Fiscalia, el Tribunal de Corts i el Tribunal Superior de Justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada