S’adjudiquen 4 grups semafòrics i una càmera de control de velocitat

El Consell de Ministres ha adjudicat l’execució de l’obra de subministrament i instal·lació de 4 grups semafòrics, també s’adquireix una càmera de control tipus “semàfor vermell” que pot ser instal·lada en qualsevol grup semafòric a l’empresa AERCO, per un import de 75.851,03 euros. El termini d’execució dels treballs previst és de 3 mesos. Aquestes instal·lacions donen resposta a un dels acords establerts en la Taula Nacional de Mobilitat.

S’ubicaran dos semàfors de passos de vianants, un d’ells a l’avinguda del Consell General del Pas de la Casa, i ha de servir per a millorar la seguretat dels vianants que travessen una calçada amb 4 carrils, dos per cada sentit de circulació, i amb una intensitat de vehicles elevada en la temporada turística, l’altre funcionarà a la CG2 a la zona del Tarter i té com a finalitat reduir la velocitat elevada dels vehicles que posa en risc als vianants al haver hi una reduïda visibilitat.

També s’instal·laran dos semàfors de control de velocitat aquests a Escaldes-Engordany, un d’ells a la CG2, a l’avinguda del Pont de la Tosca i l’altre a l’avinguda del Pessebre. En els dos casos l’objectiu és disminuir la velocitat dels vehicles en unes zones propenses a velocitats elevades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.