El Consell de Ministres, a proposta del ministeri d’Ordenament Territorial, ha adjudicat avui una nova instal·lació de barreres dinàmiques que dóna continuïtat als treballs de protecció que l’executiu porta a terme en zones de risc de despreniment rocosos al país.

En concret els treballs de col·locació de barreres dinàmiques adjudicats avui es realitzaran a la CG 6, en el tram situat entre el PK 1+124 i el PK 1+ 684. L’empresa adjudicatària mitjançant el concurs nacional ordinari és Desplom per un import total de 343.303,67 euros.

Aquesta zona presenta un nivell de perillositat alt, havent-se redactat un estudi detallat de vessant a partir del qual s’han determinat les proteccions a instal·lar que consisteixen, en aquesta fase d’actuació prioritària, en 150 metres de barrera de 3.000 kj de capacitat d’absorció d’energia i 6 metres d’alçada; i 116 metres de barreres dinàmiques de 6 metres d’alçada i 2.000 kj de capacitat d’absorció d’energia.   El termini d’execució previst d’aquests treballs és 18 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada