S’adjudica la 2a fase dels treballs de construcció del passeig del riu Arieja al Pas de la Casa

El  Govern, reunit avui en Consell de Ministres ha aprovat avui l’adjudicació definitiva de la 2a fase dels treballs de millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer del Pas de la Casa.

Aquests treballs consisteixen en donar continuïtat a la construcció del passeig que bordeja la llera esquerra del riu Arieja. La llargada del recorregut d’aquesta segona fase del passeig és de 404 metres lineals i va des del carrer de l’Abeurador (punt d’unió amb la fase1) fins a l’inici de l’avinguda d’Encamp amb tres punts de connexió entre el passeig i el poble.

L’adjudicació, mitjançant concurs nacional, ha recaigut en l’empresa Locub S.A. per un import de 969.995,71 euros. El termini per a la realització d’aquests treballs és de 26 setmanes.
Amb la construcció d’aquesta segona fase, el Pas de la Casa guanyarà un passeig vora el riu Arieja de més de 600 metres de llargada amb començament al carrer Major, final al carrer de l’Abeurador (inici de la fase 2 ) i amb connexió intermèdia al carrer de l’Arieja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.