El  Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha adjudicat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya. Entre aquestes hi ha la de la Seu d’Urgell, que es remodelarà de manera integral. Entre els vuit municipis implicats es farà una inversió de 2,5 milions d’euros.

A la Seu, el projecte preveu accions com ara la reforma de la marquesina, el reforç del paviment i l’adequació de les instal·lacions interiors. A més a més, es revisaran i rehabilitaran els sistemes de drenatge de la infraestructura. Les altres dues estacions on es farà una reforma integral són les de Sabadell i Tortosa, on es preveu l’arranjament del paviment i dels sistemes de drenatge.

El Departament de Territori també preveu el condicionament de les estacions de Llançà (Alt Empordà), on s’arranjarà l’entorn de l’estació del tren per permetre l’accés i la parada de les línies de transport, i a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), on s’arranjaran diverses parades de bus situades a banda i banda de la carretera N-340. També es duran a terme treballs en quatre estacions més. A Olot es realitzaran diverses actuacions per a la millora de les instal·lacions. A Torroella de Montgrí (Baix Empordà) s’instal·larà, a petició de l’Ajuntament, una marquesina refugi addicional. A Amposta es faran canvis als sistemes de comunicació de l’estació, i a Blanes (Selva) es milloraran els tancaments i el mobiliari.

La licitació de les obres corresponents a cadascun dels projectes es podrà impulsar separadament i de manera progressiva.

Text i foto: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada