neumaticsEl Consell de Ministres ha aprovat el decret de modificació de la Instrucció tècnica complementària de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) relativa als accessoris exteriors dels vehicles automòbils. L’objectiu d’aquesta modificació és la de permetre l’ús dels pneumàtics recautxutats en els vehicles de categoria M1 (turismes), tal i com ja contempla el Codi de la circulació vigent a Andorra.

La venda i col·locació d’aquests pneumàtics és habitual a vehicles de països tercers que visiten el Principat, al mateix temps que la importació, la venda i el muntatge dels pneumàtics recautxutats no estan prohibits al Principat. En aquest sentit, s’entén que aquests pneumàtics tenen totes les garanties de qualitat, integritat i prestacions.

La Instrucció tècnica complementària de la inspecció tècnica de vehicles relativa als accessoris exteriors dels vehicles automòbils impedeix l’ús de pneumàtics reformats en els vehicles de la categoria turisme i en els eixos de direcció de la resta de categories.

Amb la modificació aprovada avui, es continua doncs impedint l’ús de pneumàtics recautxutat en els eixos de direcció de tots els vehicles, però s’adapta la ITV al Codi de la Circulació als turismes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada