Saboya tanca a Estrasburg la presidència andorrana del Consell d’Europa

El ministre d’Afers Exteriors, i actual president del Comitè de Ministres del Consell d’Europa, Gilbert Saboya, s’ha desplaçat avui a Estrasburg per assistir a la 123a Sessió del Comitè de Ministres que tindrà lloc demà dia 16 de maig, acte que posarà fi a la presidència d’Andorra del Comitè de Ministres del Consell d’Europa. Armènia és el país que prendrà el relleu durant els pròxims 6 mesos.

Cal destacar que demà Saboya presidirà la Sessió del Comitè de Ministres. El titular d’Exteriors presentarà durant aquesta sessió el balanç de la presidència andorrana durant aquests 6 mesos.

Cal recordar que Andorra té la presidència del Comitè de Ministres del Consell d’Europa des del 9 de novembre del 2012, i que les prioritats de la presidència andorrana s’han centrat en tres àmbits: l’educació a la ciutadania democràtica i als drets humans; la promoció del Conveni Europeu dels drets humans; i les accions destinades a promoure els valors del Consell d’Europa a la joventut.

Amb motiu de la clausura de la presidència andorrana, tindrà lloc aquest vespre un concert de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra en formació de cambra (ONCA), a la Cité de la Musique et de la Danse d’Estrasburg.