Saboya rep una delegació d’autoritats franceses amb motiu del pas del Tour de França

Una delegació francesa formada per l’ambaixadora de França a Andorra, el president del grup d’amistat França-Andorra de l’Assemblea Nacional i del Senat, el director general de la missió transfronterera de l’Agència Regional de Salut d’Aquitània i Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées, així com els ambaixadors dels Països Baixos i Luxemburg a Andorra, han estat convidats a Andorra pel Ministeri d’Afers Exteriors amb motiu del pas del Tour de França.

Durant el matí s’ha dut a terme una trobada presidida pel ministre Gilbert Saboya, acompanyat de l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, amb l’objectiu d’estrènyer vincles econòmics, socials i culturals entre els territoris. Saboya ha explicat als assistents els diferents passos que ha fet Andorra cap a la transparència i la validació internacional en el marc regulador fiscal. També ha explicat com la signatura dels diferents convenis bilaterals i multilaterals ha cristal·litzat la implementació de la posada en pràctica d’un model comparable i compatible. Saboya ha afirmat que ara Andorra fa un pas decisiu amb la negociació d’un acord d’associació amb la Unió Europea que permetrà al Principat la participació plena al mercat comú europeu. El ministre s’ha referit a l’obertura econòmica com un compromís de l’Executiu amb les pròximes generacions per fer d’Andorra un país obert i atractiu a la inversió estrangera i competitiu i homologat a les normes internacionals.

El cap de Govern va oferir ahir al vespre a la delegació francesa un sopar de benvinguda, en els quals també van estar presents diferents representants dels grups parlamentaris andorrans. Antoni Martí va celebrar els tradicionals lligams entre ambdós territoris i l’impuls constant en les polítiques d’intercanvi social i econòmic.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.