Saboya i Alcobé encapçalen una missió empresarial a França

Els ministres d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, encapçalen la delegació andorrana que ha participat aquest dijous a París en diverses reunions de treball amb empresaris francesos.

La missió, organitzada a iniciativa de l’Ambaixada de França a Andorra, s’inscriu en el marc de les bones relacions entre els dos països i té l’objectiu de donar a conèixer Andorra als empresaris francesos des del punt de vista econòmic i empresarial i, en especial, presentar les eixos de l’obertura econòmica.

Els ministres, acompanyats de l’ambaixador de França a Andorra, Zaïr Kedadouche; l’ambaixadora d’Andorra a França, Maria Ubach; i d’una delegació d’empresaris andorrans i membres de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), i de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), entre altres, han mantingut un esmorzar de treball amb membres de l’organització patronal francesa MEDEF (Mouvement des Entreprises de France). La trobada, presidida per Alain Damais, director general adjunt de MEDEF, ha permès un diàleg directe sobre les perspectives de cooperació i les oportunitats ofertes a les empreses franceses.

Així mateix, la mateixa delegació ha participat en un dinar de treball a la Cambra de Comerç de París Île-de-France, encapçalada pel president de la mateixa, Pierre-Antoine Gailly, en el que han participat una setantena d’empresaris francesos.