El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va exposar ahir davant d’ambaixadors europeus l’estat de les negociacions per un acord d’associació amb la Unió Europea. L’acte va tenir lloc a la residència de l’ambaixador d’Alemanya a Madrid, Peter Temple, el qual va convocar a diplomàtics de 21 països que es van interessar sobre el procés d’acostament d’Andorra a Europa, els avenços duts a terme pel que fa el marc institucional, l’agenda marcada per als mesos vinents pel que fa al tractament del marc sectorial, així com els objectius marcats tant per Andorra com pels altres dos països negociadors, San Marino i Mònaco. El ministre va assistir acompanyat de l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytan.

En la seva exposició, Saboya va explicar també l’avenç en les reformes fiscals i els acords internacionals signats en la matèria durant els darrers anys. Els diplomàtics assistents a la trobada-col·loqui es van interessar per les avaluacions de les agències de qualificació així com per la resolució de l’afer BPA i pels resultats de les eleccions comunals.

Durant la seva estada a Madrid, el ministre Gilbert Saboya, acompanyat de l’ambaixador Jaume Gaytan, va assistir també a la recepció de Nadal oferta a la residència de l’ambaixador dels Estats Units, James Costos.

(Foto: SFG)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada