El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, s’ha reunit a Madrid amb els secretaris d’Estat d’Innovació, Francisco Polo, amb el qual han intercanviat les experiències d’ambdós països pel que fa a la innovació. També s’ha trobat amb la secretaria general de transports, María José Rayo, per tractar l’operativitat dels vols amb el sistema GPS a l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell.

El ministre Saboya ha compartit amb el secretari d’Estat espanyol d’Innovació, Francisco Polo, les polítiques i accions implementades pel Govern, de suport als empresaris emprenedors i especialment als que aposten per la innovació. Saboya i Polo han mostrat la voluntat d’intercanviar aquestes experiències i col·laborar teixint una xarxa entre els dos territoris per desenvolupar aquests seus projectes.

Durant la trobada mantinguda amb la secretaria general de Transports espanyola, María José Rayo, s’ha fet una valoració positiva dels vols d’enregistrament de dades que s’han dut a terme durant els darrers mesos. Saboya i Rayo han reafirmat que, tal com estava previst, es podria operar vols amb el sistema GPS la pròxima primavera. Gilbert Saboya ha explicat a María José Rayo que ja hi ha companyies interessades a operar línies regulars a diverses ciutats europees des de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada