Saboya es reuneix amb Iñigo de Serna per tractar sobre l’Aeroport d’Andorra-La Seu

El  ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, s’ha reunit aquest dimarts amb el ministre de Foment espanyol, Iñigo de Serna, per tractar els avançaments realitzats pel que fa al procés de certificació de l’aeroport d’Andorra-La Seu per la realització d’operacions de vol instrumental amb GPS.

La reunió celebrada a Madrid dóna continuïtat a l’acord d’impuls d’aquest projecte que es va tractar en la reunió mantinguda entre el cap de Govern, Antoni Martí i el president espanyol Mariano Rajoy del passat mes de maig.

Aquesta seria la primera vegada a Espanya que s’implementi una aproximació de vol amb suport GPS en una pista verificada com a visual. El ministre de Foment espanyol ha informat al ministre Saboya que l’estudi aeronàutic presentat el mes de juliol passat per part d’Aeroports de Catalunya, s’està analitzant de manera intensa i coordinada per part de l’Agència Estatal de Seguretat Aeroportuària, AESA, així com per part de l’agencia governamental responsable de la navegació Aèria, ENAIRE.

Saboya i de la Serna han coincidit en la prioritat de garantir la seguretat de les operacions de vol, complint amb els estàndards internacionals en la matèria, i s’han compromès a seguir treballant conjuntament de manera coordinada.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.