El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha vaticinat que Demòcrates per Andorra (DA) presentarà “un bon candidat” a les eleccions generals i estarà en condicions de lluitar “per tornar a reeditar una majoria absoluta”.

Així ho ha manifestat aquest dissabte al matí, durant la inauguració de la Fiveco a Sant Julià. Per aconseguir-ho demana que hi hagi una renovació i una continuïtat del projecte actual. Davant la pregunta si ell mateix es postula com a candidat, Saboya s’ha limitat ha dir que DA té múltiples opcions vàlides, que ja fa temps que sonen, com l’actual síndic general, Vicenç Mateu, els ministres Jordi Cinca i Xavier Espot o el conseller general i president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró.

En ser qüestionat per saber quin dels candidats té més número ha ironitzat que “no sé on es compren ni on es venen” i ha insistit que una de les forces de DA és la multiplicitat de noms que hi ha sobre la taula que ha de servir “perquè la confiança dels electors continuï decantant-se cap a nosaltres”.

En referència a possibles pactes electorals, el titular d’Economia ha apuntat que DA és una força de centre, però que “ha de construir polítiques que vagin més enllà del seu àmbit natural”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada