saboya-estoniaEl titular d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, conclou avui una visita a les tres repúbliques Bàltiques on s’ha trobat amb diferents mandataris dels tres països: l’homòleg d’Afers Exteriors i el viceministre de Finances de Lituània, Linas Linkevicius i Algimantas Rimkunas; la ministra d’Afers Exteriors i el ministre de Finances d’Estònia, Marina Kaljurand i Sven Sester; i finalment ministre d’Afers Exteriors i amb el ministre de Finances letons, Janis Reirs i Edgars Rinkevics.

En les diferents reunions mantingudes s’ha tractat el procés d’obertura i diversificació econòmica que està duent a terme Andorra i s’ha avocat la possibilitat de negociar sengles convenis per evitar la doble imposició i així poder promoure un marc de cooperació mútua. També s’ha posat especial èmfasi en informar sobre les negociacions al voltant de l’acord d’associació, especialment pel que fa als punts essencials referits a les particularitats que s’haurien de tenir en compte.

Saboya s’ha trobat també amb agents dels sectors de la Salut i de les noves tecnologies. Ha visitat diferents centres de desenvolupament econòmic dels diferents països, com són alguns dels centres mèdics especialitzats lituans. A Estònia, el ministre ha posat especial interès en els contactes amb les agències dedicades al disseny i promoció de la e-administració i la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació, essent aquest un país capdavanter en aquest àmbit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada