sabors aromes 1

La cooperativa Sabors i Aromes vol dirigir-se als turistes i crear un record que mostri productes de la terra. Es tracta d’un dels projectes que la junta de la cooperativa vol impulsar amb la subvenció atorgada pel Govern dins d’un pla de millora per a la comercialització de la trumfa.

Els 50.000 euros que la societat Sabors i Aromes ha rebut serviran per impulsar nous projectes que ajudin a la comercialització de la trumfa i altres productes conreats pels socis de la cooperativa.

Segons ha explicat el president de la junta, Albert Casals, una de les idees que es vol materialitzar és crear una cistella amb productes de l´hort que es vendria com a record per als turistes. Es tracta d´un sortida més per a aquesta nova línia de producció de la cooperativa i que substituiria l´opció de vendre cistelles als particulars del país. I és que la companyia va comprovar l´estiu passat, el primer que Sabors i Aromes posava al mercat productes de l´hort, que les hortalisses tenen bona sortida entre els grans consumidors, com ara empreses de càtering, però la distribució al detall era complicada.

Casals ha explicat a més que amb la subvenció rebuda impulsar algun projecte més i pagaran la collita d´aquest any i del passat. Tot i que la situació de la companyia és encara complicada, Casals assegura que aviat es podria sortir de la situació de fallida en la qual es troba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada