La cooperativa Sabors i Aromes d’Andorra, encarregada de produir i comercialitzar tant les trumfes com les infusions autòctones, està estudiant la possibilitat de distribuir infusions en un format més petit destinat principalment als consumidors particulars. Així ho ha reconegut aquest dimecres el gerent de la cooperativa, Roger Fité, qui ha indicat també que la introducció d’aquest producte està costant pel context de crisi que fa que els clients valorin molt el preu.

Les infusions de plantes aromàtiques i medicinals que es van començar a comercialitzar al desembre amb envasos de 40 piràmides amb 80 grams de planta cadascuna i a un preu d’uns 10 euros, es podran trobar possiblement en un futur proper en un format més reduït per atraure als consumidors finals.

La cooperativa Sabors i Aromes d’Andorra està estudiant ara aquesta via per aconseguir una major introducció de les infusions al mercat, segons ha explicat el seu gerent Roger Fité. I és que en el context econòmic actual els clients tot i valorar els productes locals encara estan molt marcats pel preu, ha reconegut.

De fet, en el moment de la presentació, Fité ja va apuntar que es podien plantejar altres formats com el de 25 piràmides per envàs, encara que de moment no ha confirmat que sigui l’opció triada.

Pel que fa a les trumfes, el gerent de Sabors i Aromes d’Andorra ha indicat que és un producte ‘consolidat’ que ja es troba a la majoria de supermercats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada