Sabores del Sur arriba al grup HiperPas, Supermercats ECO i River Centre Comercial

El grup HiperPas, Supermercats ECO i River Centre Comercial, amb la col·laboració de la Junta de Andalucía, t’ofereixen Sabores del Sur.

Aquest divendres al matí s’ha inaugurat aquest esdeveniment que ha comptat amb la presència d’Alvaro Guillén Benjumea, President de Landaluz i Conseller d’ACESUR, Miguel Angel Jiménez Segador, Secretari General de Landaluz i Iván Alcaraz Morillas, Director Comercial Grup Mercacenter.

La fira de productes d’Andalusia apropa a Andorra els productes més autèntics i amb personalitat pròpia. Vinculats a la seva història, cultura i per descomptat, a les seves gents, camps i mar. D’aquest entorn privilegiat, neix la dieta Mediterrània. Aquests productes singulars, de gran tradició i extraordinària qualitat, són únics en tota la Unió Europea.

Als clàssics formatges, pernils i embotits, l’excel·lent diversitat d’olis d’oliva verge extra, conserves de peix, mels… s’afegeix aquest any la presentació de productes Bio, siguin olis, sucs o fruita seca i encara una major selecció d’olis i embotits.

Andalusia està apostant per la promoció exterior i Andorra està considerada com a zona estratègica d’interès.

L’acte ha estat amenitzat musicalment en una reproducció d’una caseta de feria on s’ha ofert als presents la degustació d’alguns dels productes típics.

LANDALUZ, és l’Associació Empresarial de la Qualitat Certificada, és l‘entitat referent del sector agroalimentari
d’Andalusia, aglutinant gairebé el 40% de la facturació total del sector a la comunitat, la qual cosa posa en relleu el pes específic que té com
a patronal empresarial agroindustrial. EXTENDA (www.extenda.es), és l’Agència Andalusa de Promoció Exterior, organisme de la Junta de Andalucía depenent de la Consejería de Economía, Innovación, Ciencia y Empleo, que s’encarrega de la promoció del comerç internacional de la comunitat autònoma
d’Andalusia.