S’ha tornat una imatge freqüent la de veure algú prestant més atenció al seu telèfon mòbil que la persona que té davant. Fins i tot en dinars o en sopars, podem contemplar com els comensals semblen més interessats en la pantalla del seu telèfon intel·ligent que en els altres comensals.

No és estrany que aquestes imatges siguin freqüents en el nostre dia a dia, ja que segons un estudi realitzat en un altre àmbit molt diferent, el laboral, els espanyols són els europeus més dependents del seu telèfon mòbil.
Aquest estudi de Toshiba amb col·laboració de Walnut Unlimited que s’ha realitzat amb una enquesta realitzada a 1.036 responsables de TI entre els dies 28 de febrer i 6 de març descobreix que el 61% dels espanyols usen els seus telèfons intel·ligents personals. El 59% també fan servir un telèfon facilitat per l’empresa.

De la mateixa manera, si parlem de la resta d’Europa la xifra de smartphones personals empleats per treballar es redueix al 46%. Sens dubte la xifra dóna mostra de la interrelació entre treball i vida personal dels espanyols i llança la següent pregunta: Sabem desvincular el nostre treball de la nostra vida laboral? La veritat és que en un altre tema sempre tan candent com els horaris laborals veiem que no sempre a Espanya és senzill fer tal distinció.

D’altra banda, l’informe també posa en valor que l’augment a Europa dels smartphones d’empresa demostra el també creixement del treball en remot. Segons l’empresa que ha realitzat aquest estudi aquesta dada assenyala que hi ha una millora en la productivitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada