xiaomi

En els últims temps, una marca s’ha colat entre les grans venedores de smartphones. La que abans era desconeguda, actualment es planteja com una cosa més que una simple competència per a la segona firma de telèfons mòbils del món, Samsung. Ens estem referint a la firma xinesa Xiaomi que en les últimes xifres de vendes al país més poblat del món, s’acostava amenaçador a la companyia sud-coreana.

Xiaomi està decidida amb els seus smartphone de baix cost a fer-se amb un lloc en el mercat i per això ha portat la seva aposta un pas més enllà. Si totes les grans empreses del sector estan ficades de ple en el sector de les wearables per què Xiaomi no estaria també?

La transnacional xinesa ha anunciat que està treballant en la fabricació d’un nou dispositiu intel·ligent que no serà, en contra del que fa tot el mercat, un rellotge. Seran unes sabatilles esportives de la marca Li Ning que després de quatre anys consecutius de pèrdues espera amb aquesta aliança remuntar el vol.

No es tracta de les primeres sabatilles de córrer (actualment també anomenat running) que apareixen al mercat. En el passat la marca índia ducere Technology va crear unes sabatilles intel·ligents que mitjançant un GPS connectat al telèfon intel·ligent guiava al corredor. També Google juntament amb Adidas van presentar fa poc el seu propi dispositiu i Nike ha anunciat que està treballant en un prototip similar però amb un disseny sorprenent. En aquest últim cas les sabatilles recorden a les de la mítica pel·lícula Retorn al futur.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada