Rutes entre vinyes i vora el mar: de Vilanova i la Geltrú a Cubelles

Riu Foix
Riu Foix (cubelles.cat)

Som especialment fans de les rutes que voregen la costa, ja us n’haureu adonat. Aquest cop us proposem anar de Vilanova i la Geltrú a Cubelles i després tornar en tren desfent el camí.

És qüestió de seguir el passeig marítim i després el GR-92. Pel camí, el jaciment ibèric de Darró, la bonica platja de la República, les onades trencant contra les pedres, la platja Llarga de Vilanova i la Geltrú, amb la seva vegetació dunar protegida i l’arribada a Cubelles.

Allà, abans d’anar a buscar el tren, podeu arribar-vos fins a la desembocadura del riu Foix. La recuperació dels espais humits de la desembocadura del riu Foix ha convertit aquesta zona en una de les de major atractiu de Cubelles.

El riu Foix –que des de la construcció del pantà del Foix està sec la major part de l’any- és un altre dels elements emblemàtics de la població.

A la desembocadura del Foix, a més de poder passar un dia enmig de la natura, es pot observar el comportament de les aus autòctones d’aquesta zona o gaudir de les àrees de pícnic. Molt interessant per anar-hi amb canalla. Però, atenció, que no es poden alimentar les aus!

> Més informació

 

Per www.surtdecasa.cat

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES