Els itineraris d’estiu del Bus Turístic s’han posat en marxa aquesta setmana amb dues noves rutes: una pel llac d’Engolasters i la descoberta de les vistes aèries de la parròquia de la Massana amb un descens en telecabina. Des d’aquest mes de juny i fins el 3 de novembre, el Bus Turístic estarà operatiu els dimarts, dijous i dissabtes amb rutes al matí i a la tarda.

Com a novetats d’enguany hi ha la posada en marxa d’un nou itinerari pel llac d’Engolasters programat per dissabte al matí i dimarts a la tarda. La visita permetrà conèixer el valor natural d’aquest espai i satisfer les peticions de turistes que demanaven incloure una visita a algun llac.

La segona nova ruta és un descens pel telecabina de Pal, per contemplar les vistes del Coll de la Botella i de tota la vall de la Massana i després, acabar la sortida amb una visita a la Farga Rossell, per conèixer la importància de la indústria del ferro durant el segle XIX.

D’altra banda, s’està treballant en la possibilitat de reservar on-line les visites en Bus Turític gràcies a una col·laboració amb el gestor de reserves de MoraBanc. Aquesta nova eina estarà operativa a finals d’aquest mes de juny.

El perfil d’usuari del Bus Turístic té entre 40 i 65 anys, és de nacionalitat espanyola i realitza una estada de cap de setmana al país. Els dies amb major demanda són els dijous (en itineraris de matí i de tarda) seguits dels dissabtes a la tarda i dels dimarts al matí.

L’any 2012 el Bus Turístic va efectuar 263 viatges i va transportar 3.849 persones, un 0,7% superior a l’any 2011. Així, els ingressos es van incrementar un 3,6 %. Totes les rutes del Bus Turístic compten amb una guia turística que acompanya els visitants durant l’itinerari i complementa les explicacions que s’inclouen en l’audioguia, disponible en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès). Les rutes tenen un preu de 15 euros si se’n fa una i 25 euros si se’n realitzen dues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada