Rugbi: el VPC inicia la seva pretemporada

Jugadors del VPC de rugbi
Jugadors del VPC (arxiu))

El VPC Andorra ha iniciat la pretemporada a Prada de Moles, a la parròquia d’Encamp. Aquesta és la gran novetat, a més del canvi de competició, la fase prèvia de la divisió d’honor catalana. Màxima ambició per al nou projecte, que comptarà amb un internacional de Hong Kong.

El nou VPC ja corre en direcció a la fase prèvia de la divisió d’honor catalana de rugbi. Uns trenta jugadors han començat la pretemporada a Prada de Moles a les ordres del nou cos tècnic liderat per Dani Raya.

El tècnic passa pàgina de l’estiu mogut que s’ha viscut als despatxos i ja només pensa en la nova temporada a Catalunya. “Ha estat un estiu intens, amb canvi de camp i de lliga, però els jugadors estan molt il·lusionats i les sensacions són molt positives”, manifesta.

Raya assegura que “jugadors, junta i staff volem ser el més ambiciosos possible tenint en compte que tot és una novetat i ens haurem d’adaptar. A més, encara s’ignora el potencial dels rivals.

La plantilla manté la majoria de jugadors que van acabar la temporada passada, als quals se sumaran els que tornen, com Marc Torrent, Antoine Coma i Jules RahmstorfA aquests s’afegiran dos jugadors del Sant Cugat i una incorporació sorprenent, l’escocès internacional per Hong Kong Gregor McNeish que, segons el tècnic, “serà un jugador important”. Tots tres venen a establir-se al país.

El VPC començarà la lliga l’1 o el 2 d’octubre al camp del Poble Nou B i abans té previst disputar un parell d’amistosos.

TOTES LES NOTÍCIES