La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat al Consell General diverses preguntes sobre les actuacions efectuades a l’edifici de Ràdio Andorra, a Encamp. Les qüestions hauran de ser respostes pel Govern per escrit i tenen com a objectiu esbrinar en quin estat es troba el projecte de rehabilitació de l’històric immoble.

Gili, en l’exposició de motius de la pregunta, recorda que des del’any 2014 l’executiu ha anat convocant diferents concursos públics per “treballs de conservació, rehabilitació i interpretació de l’edifici” així com “pels seus continguts. El cost total d’aquestes actuacions suposa, fins el moment, una inversió de 1,029 milions d’euros. D’aquesta xifra 370.116 euros s’haurien destinat a la realització d’ obres d’urgència, 88.218 a estudis preliminars i 425.812 per a la conservació de béns.

Vista aquesta despesa, Gili, en una primera pregunta, vol saber “en quin punt es troba el projecte de conservació, rehabilitació i interpretació de Ràdio Andorra”. També interroga l’executiu perquè expliqui en què consisteixen els treballs que s’han realitzat fins el moment. Per últim, i recordant que ara fa uns mesos el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, va apuntar la possibilitat que l’edifici acollís, en un futur, les instal·lacions de Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA), la consellera socialdemòcrata també demana “quines són les perspectives de realització del projecte”.

(Text: PS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada