giliLa consellera del Partit Socialdemòcrata Rosa Gili ha fet arribar al Govern vàries preguntes sobre la situació de la societat Ramaders d’Andorra. La parlamentària vol més informació de cara a la tramitació del projecte de llei que està a tràmit per modificar-ne els estatuts. L’executiu haurà de respondre aquestes qüestions de forma escrita.

D’una banda, Gili recorda que en el text enviat des del Govern s’anuncia que no es disposa de les eines “per assegurar el manteniment de la prestació del servei públic a l’escorxador nacional en cas de cessament per incompliment o bé manca de concurrència privada del contracte de gestió”. Aquest seria el motiu, segons l’executiu, de la modificació dels estatuts. De l’altra, la consellera posa sobre la taula l’anunci de venta de 439 accions de la societat ara en mans de l’executiu a socis privats de l’entitat.

En concret, Gili demana que s’ampliï l’explicació sobre els problemes a l’escorxador que motiven el canvi legislatiu. En una segona qüestió, la parlamentària socialdemòcrata reclama saber per què s’ha optat des del Govern per posar a la venda les accions, que suposen gairebé un 10% dels títols en possessió de l’executiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada