L’exministra de Salut, Afers Socials i Ocupació s’ha pronunciat sobre el debat del Consell General en el programa “La Rèplica”, d’Andorra Televisió. Ferrer considera que els departaments de Salut i Benestar Social no s’haurien d’haver dissociat perquè són àrees complementàries. Sobre les darreres crisis del Govern ha insistit que DA ha provocat “un fraccionament de la societat andorrana entre bons i dolents”.

Ferrer ha defensat, a més, la llei de serveis socials i sociosanitaris perquè la considera avançada, moderna i respectuosa amb els drets de les persones.

Rosa Ferrer ha abordat altres qüestions de l’actualitat política. Ha parlat dels casos Mateu i Alcobé i ha demanat prudència a l’hora de regular les incompatibilitats. “El resultat final que s’ha arribat és lògic, perquè, la llei l’hem de complir tots per igual”, ha dit, però ha advertit que “hauríem d’anar amb compte perquè som pocs i segons quines incompatibilitats es vulguin fer acabarem professionalitzant la política”. Abans ha insistit que “el Govern no pot estar dient, cada vegada que no els agrada alguna cosa, que és en contra de DA, en contra del Govern, i que ells són els bons i la resta són els dolents. Ells han provocat un fraccionament important de la societat andorrana entre bons i dolents. Des de la vessant política i amb responsabilitat d’estat, és molt perillós”.

Pel que fa al cas BPA Ferrer, que també és l’advocada de Raiffeisen Andorra, creu que el Govern ha actuat malament en fomentar la divisió i la confrontació i afirma que s’hauria d’haver buscat una solució amb els accionistes majoritaris i altres institucions: “penso que hi va haver un moment que hauríem d’haver segut tots i buscar solucions conjuntes a un problema molt greu que ha tingut i que té Andorra”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada