La ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, ha presentat aquest matí la seva renúncia al càrrec i ha acordat amb el cap de Govern, Antoni Martí, que el cessament es farà efectiu el dilluns 4 de gener, un cop enllestides les qüestions pendents més urgents.

Ferrer ha lliurat la carta a Martí personalment durant la reunió que ambdós han mantingut al despatx del cap de Govern a primera hora del matí. En la mateixa reunió, el cap i la ministra han convingut que el més adequat era un període de transició durant el qual Ferrer podrà evacuar els assumptes pendents i el cap podrà preveure un relleu ordenat al capdavant del Ministeri.

Martí ha agraït a Ferrer els serveis prestats durant els últims mesos, així com també la predisposició a pactar una transició ordenada i a deixar encarrilats els dossiers més importants del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació.

Durant les dues properes setmanes, Ferrer es dedicarà a culminar la feina pendent i a concloure la redacció dels reglaments en curs de manera que es pugui fer el relleu de forma ordenada i que els dossiers més importants ja iniciats no quedin a mitges.

Text: Govern d’Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada