Rosa Ferrer, a punt de prendre una decisió sobre l’acord electoral amb DA

ferrer 1

La imminència de les eleccions fa que s’intensifiquin els moviments polítics. Avui és protagonista la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, que ha de prendre una decisió respecte de l´oferta de DA per arribar a un acord electoral. De fet, encara no se sap si estarà a les llistes. Mentre algunes fonts apunten que la cònsol voldria anar als primers llocs de la nacional, els demòcrates preferirien una incorporació posterior al Govern.

La cònsol major d´Andorra la Vella, Rosa Ferrer, està pendent d´una reunió amb companys de la Coalició d´Independents per prendre una decisió respecte de l´oferta d´un acord electoral feta per Demòcrates per Andorra. Encara no se sap si Ferrer seria a les llistes demòcrates. Si fos així, fonts coneixedores de la negociació asseguren que la cònsol voldria ser en un lloc preeminent en la llista nacional i no en la territorial d´Andorra la Vella.

L´altra opció seria que Ferrer s´incorporés com a ministra abans o després d’acabar el mandat. Segons d´altres fonts, la clau rau en el fet que l´acord també inclogui fer una llista conjunta a les eleccions parroquials amb membres de CDI i DA. La voluntat és garantir la continuïtat del projecte comunal que fins ara ha liderat Ferrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.