Romanç amb una persona estrangera en vacances

babbel

Babbel, l’app per aprendre idiomes des del principi, ha realitzat una enquesta entre 3.000 usuaris per conèixer les nacionalitats que més atrauen als espanyols i les necessitats que tenen de cara a comunicar-se amb les seves parelles i lligues d’estiu. Segons aquest estudi, el 52% dels espanyols enquestats va declarar haver tingut una història d’amor amb una persona d’un altre país en algun moment I, a més, van matisar que no es tractava només d’un flirteig d’estiu, sinó que el 43% de les històries d’amor van continuar després de les vacances.

A més, les dades reflecteixen que els francesos són els favorits per als espanyols, seguits d’alemanys i italians:

Com es comunica l’amor? En un altre idioma!
L’èxit dels romanços resideix en moltes ocasions en una bona comunicació. Encara que l’idioma de l’amor és considerat alguna cosa universal, poder comunicar-se amb paraules és molt important. Segons l’enquesta realitzada per Babbel, el 56% dels espanyols va afirmar usar una llengua diferent a la seva per comunicar-se amb la seva parella.

D’on procedeixen les parelles favorites dels espanyols?
Si atenem a parelles amb una persona d’un altre país, els francesos són els que més atrauen als espanyols (21%), seguits pels alemanys (11%) i els italians (10%). Per sexes, veiem que els francesos tenen la primera posició en els dos casos, mentre que els resultats varien en la segona i tercera posició. Els homes prefereixen parelles angleses i italianes (10%) seguides de les russes i les americanes (7%), mentre que les dones prefereixen als alemanys (15%) i els italians (11%).

La fascinació per les cultures estrangeres
La fascinació que provoquen altres cultures i els accents estrangers és innegable. Serà per aquest motiu que el 79% dels espanyols somia o ha somiat amb tenir un romanç amb algú d’un altre país i, de fet, fins a un 94% d’ells estaria disposat a aprendre una llengua per amor.

A la resta del món triomfen les llengües romàniques
Sembla que els francesos criden l’atenció a nivell global, ocupant el lloc número un a cada país en què es va realitzar la troba de Babbel. Per als alemanys, la seva parella favorita seria francesa o italiana, amb un 13% en els dos casos, seguits pels espanyols amb un 7%. A Itàlia és similar, guanyen els francesos amb un 14%, en segon lloc els alemanys amb un 13% i els espanyols amb el 9%. Per la seva banda, a França els italians són els favorits amb el 15%, seguit dels espanyols (12%) i dels americans (11%).

Per Tecnonews / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES