sdp

Quan ja tenien el recurs d’alçada en marxa per manca d’informació, el comú de Sant Julià respon part de les preguntes que havia entrat la minoria al novembre: sobre la feina de la consultora T3 Think Tank a Naturlàndia i la tasca del director de projecte. La informació rebuda, diuen, és poc precisa i recorden que encara esperen el pla de viabilitat de la societat, un document que creuen que no existeix.

La sensació de desconfiança i opacitat s’instal·la a SDP, que veu com el comú respon tard i de manera concisa.

La minoria d’SDP vol veure el contingut d’un esquema que se’ls ha passat com a resposta a la demanda de quina és la feina de T3 Think Tank. Una feina valorada en 31.000 euros que es va començar el 2012 i que actualment té el seu propietari com a cap de projecte.

Per això ja han entrat una demanda explícita sobre el contingut d’aquest primer document i una còpia del contracte del director de projecte així com l’organigrama de Naturlàndia.

El recurs d’alçada però continua endavant i és que encara no ha arribat la informació sobre el pla de viabilitat de Naturlàndia que fa set mesos que demanen i ja dubten que existeixi.

Ara el comú té dos mesos per respondre aquesta demanda. En cas d’haver-hi silenci administratiu el cas acabarà a la Batllia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada