Roger Puig torna a entrar al top10 quedant 10è al supergegant de Lillehammer

Roger Puig
Roger Puig. Foto: FAE

Aquest dissabte Roger Puig ha tornat a deixar palès que està en un gran noment de forma i que als Mundials ha arribat per estar entre els millors. Avui, al supergegant de Lillehammer (Noruega), Puig ha estat 10è. El segon top10 consecutiu per a l’andorrà.

Després de ser ahir 9è al descens dels Mundials, Roger Puig ha tornat a lluitar la cursa de supergegant, en aquest cas, per assolir el seu segon top10 de la competició. Una 10a plaça que sap molt bé per a la delegació andorrana desplaçada a Noruega.

Aquest diumenge és jornada de descans per als esquiadors. La competició es reprendrà el dilluns, amb la supercombinada.

Roger Puig, esquiador: “Estem supercontents. Aconseguir un top10 al supergegant ha estat increïble. La neu està duríssima, aquí la gent està patint molt. Les cames em tremolaven moltíssim. De normal ja em tremolen, però avui encara més, però al final hem arribat. Hem fet una molt bona baixada. Tot l’equip estem molt satisfets. En un segon podies ser tant cinquè com tretzè, així que 10è ha estat una molt bona posició”.

Jordi CarbonellCarbu‘, entrenador: “Molt contents perquè ha sigut una baixada amb un traçat molt difícil, amb unes condicions molt dures, amb gel. Aquesta és una pista olímpica. Estem molt satisfets. Els intervals anaven molt bé, a l’última part hem tingut una petita errada de línia, un petit desequilibri, però està en top10 i molt satisfets, així que no podem fer altra cosa que felicitar al Roger”.

TOTES LES NOTÍCIES