Roger Puig segueix entre els millors: 9è a la combinada al mundial d’esquí adaptat

Roger Puig a Lillehammer
Roger Puig a Lillehammer. Foto: FAE

Roger Puig segueix abonat a estar entre els millors dels Campionats del Món de Lillehammer d’esquí adaptat. Aquest dilluns ha tornat a entrar entre el top10 mundial gràcies a la 9a posició en la combinada.

Al supergegant, Puig havia finalitzat 9è, i a l’eslàlom ha aconseguit mantenir la posició per finalitzar la combinada en aquesta plaça. Un resultat novament molt positiu per a l’equip andorrà, després d’encadenar diversos top10 en les últimes curses d’aquests Mundials noruecs.

A partir de demà, l’esquiador ha de canviar el xip perquè es deixa de banda la velocitat i comencen les disciplines tècniques.

Roger Puig, esquiador: “Estem súper contents tots. Millorant la posició del supergegant, fent 9a posició i a l’eslàlom poder mantenir aquest 9è… Hem fet tres top10 seguits en velocitat, ha estat totalment inesperat i ho agraïm moltíssim. Estem molt contents i molt motivats per encarar aquesta setmana, que venen les disciplines tècniques, i al final també hi ha un paral·lel, que ens ho passarem bé allà”.

Jordi Carbonell ‘Carbu’, entrenador: “Un altre top10, en la supercombinada, i també molt bé la mànega del supergegant en què ha fet el top10. Ha sabut mantenir la posició en una pista que estava molt, molt dura, gelada, i ha sabut mantenir-se al lloc, amb molt bons moviments, molt bones línies, amb uns intermitjos molt bons… només podem felicitar al Roger, com ens ve acostumant aquestes últimes carreres”.

TOTES LES NOTÍCIES