Roger Puig assoleix la 5a posició a l’eslàlom de la Copa d’Europa d’esquí de Mittersill (Àustria)


Roger Puig ha aconseguit, avui diumenge, la 5a plaça a l’eslàlom de la Copa d’Europa que acull Mittersill (Àustria). Després de dos dies en què les coses no van acabar de sortir amb dos eslàloms sense poder completar -va enforquillar en els dos-, avui, però, la lluita que ha plantejat Puig s’ha vist recompensada amb la 5a plaça en la Copa d’Europa. L’andorrà ha marcat un temps d’1.34.87 per entrar al top5 a una cursa en què s’ha imposat l’italià Federico Pelizzari.

Roger Puig ha explicat: “Estem satisfets amb aquest bon resultat. Considerant que les dues curses d’abans, que haurien d’haver servit d’entrenaments de carrera vaig enforquillar a la primera mànega. Aquesta d’avui ha estat una cursa molt bona. Neu molt dura, esquiant pràcticament sobre gel, i en alguna porta he tingut algun problema, però ho he solucionat bastant bé. Una bona posició, estic bastant content perquè tampoc estan molt lluny els rivals immediats”.

El seu entrenador, Pol Aguilà, ha manifestat: “Als entrenaments vaig veure al Roger molt bé. Es nota que aquest estiu ha fet una bona feina. Aquestes primeres curses són més per a agafar ritme que altra cosa, i crec que ens hem mogut dins dels paràmetres que ens havíem de moure. Hem aconseguit un cinquè en aquesta Copa d’Europa i des d’aquí més gas en endavant”.

Ara el calendari de Puig continuarà amb les Copes d’Europa de supergegant a Pitztal (2 al 4 de desembre) i després les Copes del Món de Sant Moritz (Suïssa) de tècnica (8 a l’11 de desembre) i les d’Steinach am Brenner (Àustria) de velocitat (14 al 17 de desembre), on intentarà mantenir-se en el Top10 de la temporada passada.

TOTES LES NOTÍCIES