La ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, ha afirmat que el director del SAAS, Lluís Burgués, ‘ha assumit la seva responsabilitat’ envers el Consell de Metges en recordar en una carta que reprodueix el Diari d’Andorra que és un òrgan consultiu i que entre les seves funcions no hi ha la de ‘difusió pública de les seves opinions’. Segons Rodríguez, hi ha ‘prou disponibilitat i prou diàleg’ per part de la direcció general del SAAS i del seu Consell d’Administració, així com del Ministeri de Salut i Benestar i del Govern com perquè ‘no es trobin les vies directes i respectin la confidencialitat’.

La ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, ha instat al Consell de Metges a tractar aquestes preocupacions ‘allí on s’han de tractar’ i que ‘es respectin les funcions de cada òrgan’, com també els canals de comunicació existents ‘que són nombrosos’.

Segons Rodríguez, el director del SAAS, Lluís Burgués, ‘ha assumit la seva responsabilitat’ en recordar a través d’una carta les funcions del Consell com a òrgan consultiu del centre hospitalari andorrà i ha considerat que tant la direcció general del SAAS, com el Consell d’Administració, el Ministeri de Salut i el Govern estan ‘molt oberts’ a qualsevol intercanvi d’informació i a donar resposta als neguits dels metges.

Rodríguez ha indicat que ‘tothom té dret a expressar-se’ i a ‘participar en un canvi que és molt important’. Per això, ha demanat que es comparteixi abans la informació a nivell de la mateixa institució per trobar solucions als problemes de reordenació de l’hospital. La ministra ha recordat però, que ‘no hi ha marxa enrere si no està justificat’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada